• Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

JOURNEY CHURCH

Lee's Summit, Missouri

A fast-growing Lee’s Summit church reached out to Finkle + Williams to design a 51,000 sf. addition and 18,000 sf. renovation for its growing church body.  The new building will add a 1,200 seat auditorium, large fellowship atrium, outdoor gathering space, and classrooms for children ministry.  A large glass atrium serves as the main entrance and connects the new auditorium to the original building.  Both the front and back entrances to the building enter the atrium and are equally elegant so church members can approach from any parking space and have the same experience upon entering the building.  This also brings all parking space closer to the building and optimizes the traffic flow around and through the site.

FW Mark - 1.25.png